Το φαρμακείο της φύσης

Το χειρόγραφο-βιβλίο «Διδασκαλία των υποσημειώσεων» στηρίζεται στα βιβλία των αρχαίων Ελλήνων, Διοσκουρίδη, Γαληνού και Θεόφραστου, αναφερόμενα στις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και την εφαρμογή τους στην Ιατρική και αναφέρει ότι κάθε φρούτο και λαχανικό έχει μια συγκεκριμένη εξωτερική εμφάνιση (μοτίβο - σχήμα) που μοιάζει με ένα από τα όργανα του σώματος μας, και ότι αυτό το μοντέλο λειτουργεί ως ένα σήμα ή μήνυμα που λέει ότι το ανάλογο φρούτο ή λαχανικό θα ωφελήσει το ανάλογο όργανό μας.
Η σύγχρονη επιστήμη επιβεβαιώνει ότι η αρχαία «Διδασκαλία των υποσημειώσεων» είναι εκπληκτικά ακριβής.
Τα γκρέιπφρουτ, τα πορτοκάλια και άλλα εσπεριδοειδή έχουν εκπληκτική ομοιότητα με τους μαστικούς αδένες της γυναίκας και όντως βοηθούν στο να παραμένουν τα στήθη των γυναικών υγιή. Διευκολύνουν επίσης τη ροή του λέμφους εντός του λεμφικού συστήματός του στήθους.
Το Καρυδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Ακόμα και οι ρυτίδες ή οι πτυχώσεις στο καρύδι είναι ακριβώς όπως ο φλοιός του εγκεφάλου μας. Γνωρίζουμε σήμερα ότι τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.
Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Η κόρη, η ίριδα και οι ακτινοβολούσες γραμμές μοιάζουν ακριβώς όπως το ανθρώπινο μάτι. Η επιστήμη παραδέχεται σήμερα ότι τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών.
Το μανιτάρι: Εάν κόψουμε ένα μανιτάρι στη μέση βλέπουμε ότι μοιάζει με το ανθρώπινο αυτί. Τα μανιτάρια, έχει βρεθεί ότι, μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.



Τα κόκκινα φασόλια μοιάζουν πολύ με τα ανθρώπινα νεφρά. Άλλωστε μην ξεχνάς πως στα αγγλικά τα σκούρα φασόλια, μεταφράζονται ως kidney (=νεφρά) beans. Έρευνες έχουν δείξει πως έχουν όντως ευεργετική δράση στη λειτουργία των νεφρών.

Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας, που μοιάζει ακριβώς όπως αυτά τα όργανα της γυναίκας την περίοδο της εγκυμοσύνης. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Παίρνει ακριβώς εννέα μήνες για να αναπτυχθεί ένα αβοκάντο από άνθος μέχρι να μεταμορφωθεί σε ώριμο φρούτο! Η μελιτζάνα και τα αχλάδια ενισχύουν την υγεία και τη λειτουγία της μήτρας επίσης.

Το σέλινο, το μποκ τσόι και το ρεβέντι μοιάζουν με κόκκαλα. Αυτές οι τροφές συντελούν στην ανάπτυξη δυνατών οστών. Τα οστά μας αποτελούνται κατά 23% από νάτριο και αυτό το τρόφιμο-λαχανικό εμπεριέχει 23% Νάτριο! Αν δεν παίρνουμε αρκετό νάτριο με την τροφή, τότε το σώμα μας το αφαιρεί από τα κόκκαλα, με αποτέλεσμα αυτά να αποδυναμώνονται. Οι παρά πάνω τροφές ενιχύουν επομένως τη σκελετική μας δομή, όπως υποδηλώνει εξάλλου το σχήμα τους.


Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, (το μυστικό να κάνεις αγόρια;;;), καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.


Τα σταφύλια: 1)Οι πνεύμονές μας αποτελούνται από «κλαδιά» αεραγωγών που ολοένα οδηγούνται σε λεπτότερους αεραγωγούς οι οποίοι τελειώνουν σε μικροσκοπικές δέσμες ιστών που ονομάζονται κυψελίδες. Αυτές οι κυψελίδες, οι οποίες μοιάζουν με τσαμπιά από σταφύλια , επιτρέπουν να περάσει το οξυγόνο από τους πνεύμονες στο αίμα. Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια,(σταφυλοθεραπεία) έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.2)Τα σταφύλια σχηματίζουν τσαμπί που έχει το σχήμα της καρδιάς. Η κάθε ρόγα μοιάζει με αιμοσφαίριο και έχει αποδειχτεί ότι τα σταφύλια είναι καταπληκτική τροφή προς υποστήριξη και ενίσχυση της λειτουργίας της καρδιάς, που εκτός τούτου εμπλουτίζει και ισχυροποιεί το αίμα.

Ginger (η πιπερόριζα)
: Αυτή συνήθως πωλείται στα σούπερ μάρκετ, και φαίνεται πως συχνά η εξωτερική της εμφάνιση μοιάζει με το στομάχι. Έτσι ενδιαφέρον είναι ότι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης. Οι Κινέζοι την χρησιμοποιούν, για πάνω από 2.000 χρόνια, να ηρεμούν το στομάχι τους και για την θεραπεία της ναυτίας, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.
Οι
Γλυκοπατάτες
: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.







Οι Ελιές: Οι ελιές βοηθούν στην καλή υγεία και στην καλή λειτουργία των ωοθηκών, μιάς και μοιάζουν με αυτές.






Εχεις παρατηρήσει ποτέ μια ντομάτα κομμένη στη μέση; Μήπως σου θυμίζει τη δομή της ανθρώπινης καρδιάς; Η vτομάτα είναι κόκκινη και έχει τέσσερις κοιλότητες ή κοιλίες. Και η καρδία είναι κόκκινη και έχει και αυτή τέσσερις κοιλίες. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι η ντομάτα είναι καταπληκτική τροφή για την καρδιά και το αίμα.


Τα κρεμμύδια έχουν το σχήμα κυττάρου. Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι τα κρεμμύδια βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ?

    ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS THE KING OF SEX

    ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

    www.herbal-smile.com

    ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ .
    Η ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΜΑ www.herbal-smile.com.
    ΤΟ ΧΑΠΙ NATURAL VIAGRA Plus ΕΙΝΑΙ MUST ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα, Παγκόσμια Αποκλειστικότητα. Μόνο από τα διαδυκτιακά καταστήματα της εταιρίας Νatural Power S.A, International Business Corporation
    www.Herbal-Smile.com
    Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες.
    Νέα Φυσική Βιάγκρα Plus: Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς καμμιά απολύτως παρενέργεια. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναικες. Είναι ότι καλυτερο μπορείς να προμηθευτής σήμερα από την παγκόσμια αγορά. Με σεβασμό στην Υγεία και το αποτέλεσμα.
    ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ
    ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ.
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.
    * ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA.
    100% Φυσικό προιόν
    www.Herbal-Smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνσι.
    * Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
    * Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% όποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
    * Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
    * Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
    * Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντά ικανοποιόντας το κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
    * Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
    * ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.
    *ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ,
    ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΞΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στις φθηνές απομημοίσεις φυσικών ή άλλων Βιάγκρα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορεί να εγκυμονούν κυνδύνους ή απογοήτευση ως αναφορά το αποτέλεσμα.
    Δεν υπάρχουν Γνήσια φθηνά Φυσικά η χημεικά (φαρμακευτικά) Βιάγκρα στην αγορά.
    Θυμήσου όταν κάνεις επιλογή προιόντος ότι: Συνήθως ότι πληρώσης παίρνεις. Κράτησε το αυτό.
    ΔΙΑΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΣΑΣ ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με την αγορά δύο ίδιων πακέτων (δηλαδή δύο πακέτων με τον ίδιο κωδικό) παίρνετε και ένα ίδιο πακέτο δώρο.
    Πρίν προβείτε στη αγορά του προιόντος εξετάστε με προσοχή τις τιμές σε όλα τα πακέτα με την προσφορά 2 + 1 Δώρο και υπολογίστε την τελική τιμή ανά κάψουλα. Σας συμφέρει.

    www.Ηerbal-Smile.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...